Cvjetni buket pažljivo složen od zavodljive ruže, nježnog božura i osvježavajućeg geranija oduševit će kožu svojim njegujućim formulacijama, a sva osjetila neodoljivo svježim, romantičnim mirisom. Nova Biobaza Flower Bed SPA kolekcija osmišljena je kako bi osvježila kožu nakon ljeta, mora i sunca. Potražite je ekskluzivno u Müller trgovinama.

 

Biobaza predstavlja novu SPA kolekciju prirodne kozmetike za njegu kože Flower Bed koja je ekskluzivno dostupna u Müller trgovinama. Nježno mirisna, bogato cvjetna kolekcija sadrži kombinaciju zavodljive ruže, nježnog božura i osvježavajućeg geranija, idealnih za njegu nakon ljetnog razdoblja kad je koži neophodan oporavak od sunca i mora.

Nova Biobaza Flower Bed SPA kolekcija sadrži gel za tuširanje, losion za tijelo, dezodorans u roll-onu te univerzalnu pomadu s visokim udjelom biranih prirodnih sastojaka. Sve što vašoj koži treba za oporavak od ljeta nalazi se u:

96% prirodnom gelu za tuširanje aromatičnog, nježno cvjetnog mirisa. Ovaj gel nježno čisti kožu, a pritom joj osigurava prirodnu, hranjivu i hidratantnu njegu. Obogaćen je aloe verom, ekstraktima rabarbare i šipka, eteričnim uljima ruže i geranija koji moćno osvježavaju, temeljito njeguju i pružaju čaroban mirisni užitak. (ekskluzivno Müller, 21,90 kn)

96% prirodnom hidratantnom losionu za njegu tijela koji svojom bogatom formulacijom intenzivno njeguje kožu. Lagane, brzoupijajuće teksture i raskošnog cvjetnog mirisa, Flower Bed losion je prava poslastica za kožu. Kombinacija prirodnih emolijensa – hranjivih ulja i maslaca, uz aloe veru, pantenol, glicerin te birane prirodne ekstrakte, omekšava, hidratizira i potiče regeneraciju kože, a ujedno štiti od isušivanja. Raskošan cvjetni miris osvojit će sva vaša osjetila. (ekskluzivno Müller, 34,90 kn)

98% prirodnom dezodoransu u roll-onu koji svojim posebnim mirisom i prirodnom formulom bez štetnih sastojaka poput alkohola, aluminija, sintetskih boja i mirisa te konzervansa, njeguje osjetljivu kožu pazuha uz moćnu zaštitu od neugodnih mirisa. (ekskluzivno Müller, 24,90 kn)

98% prirodnoj pomadi za univerzalnu njegu kože osmišljenoj za oporavak izrazito suhe, ispucane kože. Bogata hranjiva formulacija sadrži biljne ekstrakte, skvalan i vitamin E, a uz neodoljiv cvjetni miris, prava je poslastica za suhe ruke, zanoktice, pete, laktove, koljena pa čak i lice. (ekskluzivno Müller, 18,90 kn)

Biobaza predstavlja novu kolekciju krema za ruke 97% prirodne formulacije koja intenzivno hrani kožu, hidratizira te štiti od isušivanja. Tri moćne formulacije prepoznatljivih mirisa i formulacija ugodno će njegovati osjetljivu kožu ruku te im pružati svilenu mekoću uz neodoljivu mirisnost. Silky Comfort krema s uljem argana i jojobe svojom raskošnom teksturom snažno djeluje, zaglađuje, omekšava kožu te potpomaže zaustaviti proces starenja kože. Uživat ćete u njenom profinjenom mirisu i ugodi koju ostavlja na koži, naravno bez masnog traga. Feather Soft krema obogaćena je proteinom riže i uljem sjemenki pamuka, a njega lagana tekstura oduševit će vas u doticaju s kožom. Umornoj koži vraća svježinu i blistavost, a puderasti miris osvaja sva osjetila. Spring Flowers krema obogaćena esencijalnim uljem ruže i geranija ima prirodno regenerirajuće djelovanje, a samim time brzo i učinkovito djeluje na ispucalu, suhu i vrlo osjetljivu kožu. Osvježavajući cvjetni miris unijet će dašak proljeća u vaš dan, bez obzira na stvarno godišnje doba.

Prirodna njega pažljivo formulirana za zahtjevnu kožu ruku omogućit će im svilenu mekoću i sakriti njihove godine – uz nove Biobaza kreme budite ponosni na svoje ruke. 

orahol ulje pekmez

 

 

 

Članak 1. ORGANIZATOR: Nagradni natječaj priređuje i organizira: Magdis d.o.o., A. Šenoe 37, HR-10431 Sv. Nedelja, OIB 67546850528

Članak 2. TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA: Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 16.7. do 19.7.2021. u 12.00 sati, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3. PODRUČJE PROMOCIJE: Pravila nagradnog natječaja će biti dostupna na web-stranici Organizatora (www.biobaza.eu).

Članak 4. FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR: Fond nagrada sastoji se od 5 Biobaza Orahol setova (Zlatno orahovo ulje + Orahov pekmez za brončani ten) za 5 dobitnica/ka.

Nagrada se ne može zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Članak 5. PRAVO SUDJELOVANJA: Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži Facebook (link: www.facebook.com), osim članova Organizatora, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Za sudjelovanje u natječaju potrebno je pratiti Facebook stranicu Biobaza – prirodna kozmetika, lajkati objavu nagradnog natječaja te u komentaru odgovoriti na pitanje: S kime uvijek dijelite preporuke za omiljene „sunčalice“?

Članak 7. ODABIR DOBITNIKA: Dobitnice/ke nagrada će odabrati žiri koji će birati najkreativnije odgovore. Dobitnice/i će biti objavljeni 19.7.2021. iza 12.00 sati.

Članak 8. KAKO PREUZETI NAGRADU: Dobitnice/i nagrada biti će obaviješteni na službenoj Facebook stranici (objavljeni u komentaru nagradnog posta) te će im nagrada biti dostavljena na kućnu adresu.

Članak 9. SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU: Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagradu drugačiju od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10. PUBLICITET: Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika profila mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade.

Članak 11. MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI: Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri u skladu sa zakonom.

Članak 12. POREZI: Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 13. U SLUČAJU SPORA: U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 14. MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA: Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene Facebook stranice.

Članak 15. IZMJENE PRAVILA: Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja.

Članak 16. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA: Za potrebe sudjelovanja u nagradnom natječaju Organizator obrađuje poslane osobne podatke osoba koje sudjeluju u natječaju. Obrada osobnih podataka nužna je za pristup ovom nagradnom natječaju, i to obrada sljedećih podataka: naziv profila na Facebooku odnosno ime i prezime te, u slučaju dobitka nagrade, uz ime i prezime i adresa za dostavu nagrade. Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s važećim propisima. Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama te preuzimanje nagrade). Po završetku nagradnog natječaja i nakon objave pobjednika podaci sudionika se brišu, a podaci pobjednika se čuvaju u bazi narednih godinu dana zbog ograničenja sudjelovanja u drugim natječajima u tom periodu nakon čega se i oni brišu. Prikupljeni podaci neće se koristiti u bilo koje druge svrhe osim navedenog. Organizator osobne podatke sudionika neće prosljeđivati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu nagradnog natječaja ili je takve podatke obvezan dostaviti u skladu s važećim propisima.

Članak 17. NAPOMENA: Ovaj nagradni natječaj organizira, promiče i sponzorira Organizator, a ne Facebook. Facebook, kao neovisni voditelj obrade također obrađuje Vaše podatke (s uvjetima koje ste prihvatili tijekom registracije na društvenu mrežu), no Organizator na takvu obradu podataka nema utjecaj. U odnosu na Organizatora, Vaše podatke dajete isključivo društvu Magdis d.o.o. za potrebe sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju. Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Dobitnici će biti objavljeni putem Facebook stranice Organizatora, na što su pristali sudjelovanjem u nagradnom natječaju. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje.

 

U neodoljivom blagdanskom pakiranju, Biobaza prirodna kozmetika predstavila je ekskluzivnu Winter Magic kolekciju namijenjenu hranjivoj, zimskoj njezi kože. Pažljivo formulirani proizvodi, poput univerzalne pomade, hranjivog gela za tuširanje, maslaca i balzama za usne, oduševit će vas već pri prvom dodiru s kožom. Bogate teksture, proizvodi učinkovito hidratiziraju i obnavljaju kožu, a pritom mirišu na ugodnu toplinu ljubavlju ispunjenih blagdana. Želite li osjetiti čaroliju na svojoj koži, potražite Biobaza Winter Magic kolekciju ekskluzivno u svim dm prodavaonicama.

 

(Zagreb, 10. prosinca 2020.) – Biobaza predstavlja neodoljivu kolekciju prirodne kozmetike za zimsku njegu kože simboličnog imena Winter Magic. Ova kolekcija, ekskluzivno dostupna u svim dm prodavaonicama, donosi čaroliju blagdana u vašu kupaonicu jer svojim visokim udjelom sastojaka prirodnog podrijetla prvenstveno intenzivno hrani, hidratizira i obnavlja kožu, a ujedno ostavlja neodoljiv miris. Probudite uspavanu ljepotu svoje kože i uživajte svim čulima u mirisu koji donosi ugodnu toplinu ljubavlju ispunjenih blagdana.

Osjetite čaroliju Winter Magic kolekcije u pažljivo formuliranim proizvodima:

HRANJIVI, ANTIBAKTERIJSKI TEKUĆI SAPUN neodoljivog blagdanskog mirisa poseban je po svojoj izuzetno hranjivoj, prirodnoj formulaciji. Bogat glicerolom, proteinom badema te ekstraktom crnog sljeza, obnavlja, omekšava i štiti kožu od isušivanja pri svakom pranju ruku. Uz visoki udio benzalkonijevog klorida, učinkovito dezinficira ruke od širokog spektra mikroorganizama. Ruke će biti čarobno mirisne i mekane te potpuno čiste i dezinficirane. (preporučeni, neobavezujući MPC 24,90 kn)

UNIVERZALNA POMADA ZA RUKE I NOGE oduševit će vas svojom teksturom koja se topi na koži. Preporučuje se za intenzivnu njegu i zaštitu izrazito suhe i osjetljive kože. Prirodna ulja, emolijensi i vitamin E učinit će kožu nevjerojatno mekom te je zaštititi od negativnih vanjskih utjecaja i isušivanja. Uz neodoljiv miris! (preporučeni, neobavezujući MPC 16,90 kn)

3u1 HRANJIVI GEL ZA TUŠIRANJE oduševit će svojom teksturom kožu, a toplim gourmet mirisom sva vaša osjetila. Obogaćen vrijednim prirodnim sastojcima, poput provitamina B5, proteina badema te glicerola, potpomaže regeneraciju kože, hidratizira te hrani suhu kožu. Formulacija obogaćena skvalanom i ekstraktom crnog sljeza, svojim moćnim antioksidativnim djelovanjem utječe na poboljšanje tonusa kože te omekšava i zaglađuje kožu. Gel je izvrstan i za pripremu tople kupke, kao i za pranje kose kojoj osigurava sjaj, volumen te neodoljivu mirisnost. (preporučeni, neobavezujući MPC 34,90 kn)

HRANJIVI MASLAC ZA TIJELO osmišljen je kako bi i najosjetljivija koža bezbrižno prezimila. Ovaj maslac sadrži kompleks od čak dvanaest prirodnih sastojaka koji ciljano djeluju na poboljšanje hidratizacije, pružaju hranjivu njegu, potpomažu regeneraciju te potiču učvršćivanje kože. Pantenol, proteini, ekstrakti, maslaci, ulja, emolijensi i vitamin E pružit će čarobnu njegu koži koja će tijekom cijele zime biti svileno meka i neodoljivo mirisna. (preporučeni, neobavezujući MPC 49,90 kn)

HIDRATANTNI BALZAM ZA USNE na bazi prirodnog pčelinjeg voska s dodatkom hidratantnih sastojaka te pantenola, izvrsno će oporaviti suhe usne, zagladiti ih te im pružiti zdrav izgled i zaštitu od negativnih vanjskih čimbenika. Uz neodoljivi balzam, usne će biti čarobno nježne, a ugodni film koji ostaje nakon nanošenja će umiriti usne te biti odlična podloga za suhe, mat ruževe. (preporučeni, neobavezujući MPC 16,90 kn)

Cjelokupnu kolekciju potražite ekskluzivno u svim dm prodavaonicama tijekom prosinca ili do isteka zaliha.